Здрастуйте, шановні форумчани! Останнім часом я помітив, що моя дитина стала часто вередувати, її поведінка змінилася, і я починаю турбуватися. Ми з дружиною вирішили звернутися до дитячого психолога, щоб зрозуміти, як допомогти нашому малюкові. Можливо, хтось із вас уже стикався з подібною ситуацією і може порекомендувати гарного фахівця? Цікавить досвід інших батьків: як відбувається консультація, які методи використовує психолог для роботи з дітьми, і наскільки ефективними вони виявилися у вашому випадку. Дякую за будь-яку інформацію!
дитячий психолог
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22023-10-21 20:46:11
Хочу поділитися своїм досвідом співпраці з дитячим психологом, який став справжнім спасінням для нашої родини. Це був період, коли наш син Максим стикався з труднощами адаптації в школі, і ми, як батьки, відчували себе безсиліми допомогти йому. За допомогою різноманітних технік і методів, дитячий психолог київ https://montessorischool.com.ua/ua/rodi … sihologom/ допомогла Максиму розібратися в своїх емоціях, подолати стрес та навчитися ефективніше адаптуватися до нового навчального середовища. Ми побачили, як наш син став більш впевненим у собі, його академічні показники покращилися, а стосунки з однокласниками стали гармонійнішими.