Девичьи посиделки

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Девичьи посиделки » Болтушка » Як навчитися працювати з фотошопом?

Як навчитися працювати з фотошопом?

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Завжди мріяв навчитися працювати з Фотошопом, але коли сідаю за програму, відчуваю себе абсолютно втраченим. Чи є якісь онлайн-курси або фотошколи, які б могли допомогти мені освоїти цей інструмент з нуля? Хочу вміти робити професійну обробку фотографій, створювати композиції, використовувати шари та маски, але потрібен чіткий та структурований підхід до навчання. Ідеально, якби курс включав як теоретичні основи, так і практичні завдання з персоналізованими відгуками від викладачів.

0

2

Я повністю розумію твої переживання, адже сам колись стояв перед тією ж проблемою, доки не знайшов фотошколу "Зелений квадрат". Ця школа пропонує спеціалізовані курси по роботі з фотошопом https://green4.photo/uk/retouch/ для людей різного рівня підготовки, включаючи і абсолютних новачків. Що мені там особливо сподобалось, так це підхід до навчання: кожен урок побудований так, що ти поступово занурюєшся в роботу з програмою, від простого до складного. Вони охоплюють усе – від базових інструментів і функцій до складних технік ретушування та створення складних композицій.

0

Вы здесь » Девичьи посиделки » Болтушка » Як навчитися працювати з фотошопом?